82%
تبلیغات

طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو

این سرآشپر قابلیت در یافت سفارش را دارد، برای سفارش به وب سایت سرآشپر مراجعه کنید
سرآشپز : هانیه نادری

کیک سیب و دارچین و گردو کیکی بسیار خوشمزه مناسب برای عصرانه ای خوب همراه با یک فنجان قهوه

کیک سیب و دارچین و گردو در یک نگاه

آماده سازی :
20 دقیقه
پخت :
25 دقیقه
موردمصرف : دسر
مناسب برای : مهمانی خانوادگی
میزان کالری : مشخص نشده
سختی : ساده
محلی :
مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم جهت تهیه کیک سیب و دارچین و گردو برای 5 نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
سیب 3 عدد متوسط
دارچین 1 قاشق غذا خوری
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه یا کره آب شده
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
گردو 1 پیمانه ریز خرد شده
شیر 3/4 پیمانه

طرز تهیه : کیک سیب و دارچین و گردو

 

فر رو روی 170 درجه سانتی گراد قرار بدین قبل از هر چیز سیب ها پوست بکنین و نگینی خورد کنین و نصف مقدار دارچینی که دارین رو روش بپاشین و بذارین توی ظرف در بسته توی یخچال .

سفیده های تخم مرغ رو از زرده جدا کرده و توی ظرف تمیز ( بدون ذره ای چربی، چون چربی مانع پف کردن سفیده میشه) بزنین که پف کنه ، اونم بعد پف کردن بذارین توی یخچال.

شکر و روغن و زرده تخم مرغ ها رو با هم بزنین که تقریبا یه دست بشه

شیر رو اضافه کنین و بعدش ارد و بکینگ پوذر و باقی مونده دارچین و گردو و آرووم هم بزنین.

سیب و دارچین رو ازداخل یخچال مستقیم بدون گرم شدن به مواد اضافه کنین ، بعد مخلوط شدن، سفیده رو با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کنین ، زیاد همش نزنین .

در حدی که قاطی بشه داخل قالب های که از قبل چرب کردین بریزین و بذارین توی فر. با توجه به فرتون حدود 20 تا 25 دقیقه بعد کیک خوش عطرتون حاضره نوشه جونتون

 

سایر دستورات این سرآشپز

دستورات غذایی مشابه

تبلیغات
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال
تبلیغات