طرز تهیه
کتلت میگو
این سرآشپر قابلیت در یافت سفارش را دارد، برای سفارش به وب سایت سرآشپر مراجعه کنید
سرآشپز :
مهران
رمیزی پور
سایت :
با درست کردن کتلت میگو به سبب موادی که درون آن است بوی میگو گرفته میشود و میتوانید از خوردن یک غذای لذیذ لذت ببرید
کتلت میگو
در یک نگاه
آماده سازی :
60
دقیقه
پخت :
10
دقیقه
موردمصرف :
|
غذای اصلی
|
مناسب برای :
|
مهمانی خانوادگی
|
میزان کالری :
|
مشخص نشده
|
سختی :
|
ساده
|
محلی :
|
|
مناسب فصل :
|
همه فصول
|
مواد لازم جهت تهیه
کتلت میگو
برای
0
نفر
مواد لازم
|
مقدار
|
واحد
|
توضیحات
|
میگو
|
2
|
کیلو گرم
|
ریز خرد شده
|
تخم مرغ
|
2
|
عدد
|
|
پنیر خامه ای
|
100
|
گرم
|
نرم
|
شیر نارگیل
|
2
|
قاشق غذا خوری
|
|
سیر
|
1
|
حبه
|
خرد شده
|
نمک
|
1/2
|
قاشق چای خوری
|
|
فلفل سیاه
|
1/4
|
قاشق چای خوری
|
|
پوست رنده شده لیمو
|
1-2
|
قاشق چای خوری
|
|
آرد سوخاری
|
2/3
|
فنجان
|
|
پیازچه
|
1
|
فنجان
|
خرد شده
|
گشنیز
|
1/2
|
فنجان
|
خرد شده
|
لیمو ترش
|
3
|
عدد
|
|
طرز تهیه :
کتلت میگو
همه مواد را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
با یک برس روی کاغذ روغنی را چرب کرده و از مواد به اندازه یک فنجان به ترتیب ریخته,با یک کفگیر کمی آنها را پهن کنید و بمدت 1 ساعت درون یخچال بگذارید.
درماهیتابه روغن را با حرارت متوسط گرم کرده و کتلت ها را ردون ان سرخ کنید,هر طرف بمدت 2 دقیقه. درون یک ظرف مناسب گذاشته,با لیمو و گشنیز تزیین کنید

سایر دستورات این سرآشپز
دستورات غذایی مشابه