طرز تهیه
شیرینی چای قزوین
این سرآشپر قابلیت در یافت سفارش را دارد، برای سفارش به وب سایت سرآشپر مراجعه کنید
سرآشپز :
مهسا
نصيريان
سایت :
شیرینی چای قزوین خوشمزه و خوش عطر
شیرینی چای قزوین
در یک نگاه
آماده سازی :
30
دقیقه
پخت :
30
دقیقه
موردمصرف :
|
دسر
|
مناسب برای :
|
مهمانی خانوادگی
|
میزان کالری :
|
مشخص نشده
|
سختی :
|
ساده
|
محلی :
|
|
مناسب فصل :
|
همه فصول
|
مواد لازم جهت تهیه
شیرینی چای قزوین
برای
0
نفر
مواد لازم
|
مقدار
|
واحد
|
توضیحات
|
آرد
|
500
|
گرم
|
|
روغن جامد
|
250
|
گرم
|
|
پودر قند
|
125
|
گرم
|
|
پودر هل
|
1
|
قاشق چای خوری
|
|
ماست
|
3
|
قاشق غذا خوری
|
پر چرب
|
بیکینگ پودر
|
1/2
|
قاشق چای خوری
|
|
پوست پرتقال
|
1
|
قاشق چای خوری
|
رنده شده
|
خامه
|
1
|
قاشق مربا خوری
|
|
زعفران
|
1
|
قاشق چای خوری
|
|
کنجد
|
|
به میزان لازم
|
|
زرده تخم مرغ
|
4
|
عدد
|
|
طرز تهیه :
شیرینی چای قزوین
روغن و پودر قند را در ظرف ریخته خوب هم بزنید تا یکدست شود هل و زرده ها را اضافه کرده و بعد از ان رنده ی پوست پرتقال را اضافه کنید
خوب هم بزنید سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در انتها ارد را کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست درست شود
مواد را سه قسمت کرده نیم ساعت استراحت دهید حتما روی ان را با نایلون بپوشانید خمیر اماده را به قطر 1 سانت با وردنه باز کنید قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بزارید روی ان را رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید و در انتها گریل را روشن کنید تا روی شیرینی شما طلایی شود
مواد رومال
زرده ، خامه ، زعفران ، کنجد
مواد رومال را با هم مخلوط کرده با برس روی شیرینی بزنید و بعد هم کنجد روی ان بریزید
دمای فر روی 175 درجه

سایر دستورات این سرآشپز
دستورات غذایی مشابه