ارزش غذایی آبلیمو در هر 100 گرم |
ویتامین A |
|
کلسیم |
|
ویتامین B6 |
|
منیزیم |
|
ویتامین C |
|
آهن |
|
ویتامین B12 |
|
قند |
|
فیبر |
|
پتاسیم |
|
سدیم |
|
کلسترول |
|
کالری |
|
پروتئین |
|
کربوهیدرات |
|
چربی های اشباع شده |
|
چربی های اشباع نشده |
|
آبلیمو:
آبلیمو عصاره ای است که از لیمو میگیرند.
مورد مصرف آبلیمو:
آبلیمو به عنوان چاشنی در انواع غذاها و دسرها مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص درمانی آّبلیمو:
آبلیمو ترش عمل تنفس را آسان میسازد.
آبلیمو ترش التیام بخش زخمهاست.
آبلیمو ترش باد مفاصل را درمان کرده و مداومت در خوردن آن تصلب شرائین را معالجه میسازد.
زهر حشرات مانند زنبور، عقرب، مار افعی با آب لیمو ترش معالجه میشود.
آب لیمو ترش ضد تیفوس، ضد سرخک، ضد آبله مرغان و مخملک است.
آبلیمو ترش صفرابر است.
مصرف روزی نصف استکان از عصاره ی سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی رگ ها خواهد داشت.
آبلیمو ترش یک ترشی است که برخلاف سرکه ضعف نمیآورد بلکه نیروبخش بوده، عضلات معده و رودهها را تقویت مینماید.
آبلیمو ترش داروی ضد خون دماغ است، تمام سمهای خون را میسوزاند.
آبلیمو ترش چربی و پیه را از بین میبرد.
آبلیمو ترش اشتها آور است.
آبلیمو ترش اسهال عادی و خونی را معالجه میکند.
نوشیدن آب چهار لیموترش با افزودن آب و اندکی شکر برای درمان چاقی مؤثر است.
آبلیمو سو چشم را زیاد می کند.
آبلیمو از طاسی سر جلوگیری می کند و موهای سر را تقویت می کند.
.jpg)
بهترین ظرف برای نگه داشتن آبلیمو:
ظرف های شیشه ای به خصوص انواع تیره شان، بهترین ظرف ها برای نگهداری آبلیموها هستند. به دلیل اسیدی بودن آبلیمو، باید از نگهداری آنها در ظرف های پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیب های فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند. بهتر است از خرید آبلیموهای خانگی هم که در بطری های پلاستیکی عرضه می شوند، خودداری کرد.